Международно изложение „Образование без граници“, София, НДК, 17 – 19 октомври 2014 г.

Международно изложение „Образование без граници“

София, НДК, 17 – 19 октомври 2014 г.

 

Международно изложение „ОБРАЗОВАНИЕ БЕЗ ГРАНИЦИ“

Международно изложение „ОБРАЗОВАНИЕ И КАРИЕРА“

Национален дворец на културата, етаж 5

17 – 19 октомври 2014 г.

 

От 17 – 19 октомври 2014 г. ще се проведе единадесетото издание на Международно изложение „Образование без граници“. Отново в Националния дворец на културата ще се съберат образователни институции, учебни заведения, фирми и организации от цял свят. Освен европейски участници, всички посетители могат да намерят разнообразие от възможности за обучение в Русия, Китай, Бразилия, Малайзия. 

„Образование без граници“ е най-голямото образователно изложение в България, което се радва на най-голяма посещаемост от страна на изложители и посетители, както и на най-голяма медийна подкрепа от страна на българските медии. За изминалите пет години инициатива представи над 350 изложители от цял свят, което прави „Образование без граници“ най-стойностното събитие за образование в България. На всяко едно издание присъстват участници от минимум над 18 различни държави, в т. ч. цяла Европа, САЩ, Канада, Япония и Русия. Голямото разнообразие и рангът на самите участници прави „Образование без граници“ особено ценно за българското общество и държава.

Международно изложение „Образование без граници” се радва и на най-голяма медийна подкрепа от страна на българските медии. Ежегодно събитието се популяризира от над 70 национални и местни телевизии, радио станции, списания, вестници, интернет портали и мрежи

Международно изложение „Образование без граници” ще се проведе в Националния дворец на културата, от 17 – 19 октомври 2014 г. 

Регистрирайте се предварително тук.


Входът за посетители е свободен след направена onlinе - регистрация  или на място по време на самото изложение.

 

РАБОТНО ВРЕМЕ ЗА ИЗЛОЖЕНИЕТО

От 10:00 до 18:30 ч. – ПЕТЪК, СЪБОТА И НЕДЕЛЯ.

ДОСТЪП

Изложението за образование и обучение „EBBS“ предлага пълен достъп на всички заинтересовани лица до събитието без ограничения. Необходимо е предварителна регистрация - можете да я направите онлайн или на място в НДК  << тук >>.